EU projekti

Naziv projekta: Korištenje stručnih i tehničkih znanja u svrhu certificiranja montažnih betonskih blokova

Kratki opis projekta: Obrt Goldfren posluje već više od 27 godina te je na području Istre, Primorja i gorske Hrvatske prepoznat i nagrađivan kao jedan od najuspješnijih poduzetnika, koji se istaknuo stabilnim i brzim rastom, razvojem i transparentnim poslovanjem. Dugogodišnjim radom u sektoru građevine, izvođenjem radova niskogradnje i visokogradnje, Goldfren je stekao bogato iskustvo i pritom uvidio potrebe klijenata na terenu. U građenju zidova prepoznao je potrebu za inovativnim, montažnim proizvodom kojim bi se značajno pojednostavilo slaganje i rastavljanje zidova, a sve to bez ishođenja dozvola za građenje. Ovim su se projektom znanja Zavoda za graditeljstvo Slovenije koristila za certificiranje montažnih betonskih blokova obrta Goldfren iz Pazina.

Cilj projekta: Cilj projekta podrazumijeva certificiranje proizvodnje montažnih betonskih blokova koju vrši Korisnik Obrt Goldfren.

Rezultati projekta: Provedbom projekta potporu prima jedan obrt s područja Istarske županije koji će zahvaljujući provedbi projektne aktivnosti uvesti jedan novi proizvod u svoju ponudu. Rezultat projektne aktivnosti izravno doprinosi komercijalizaciji jednog proizvoda koji je novost u ponudi Prijavitelja. Provedbom projekta provest će se kontrola proizvodnje montažnih betonskih blokova i ishoditi međunarodno priznati certifikat koji će Prijavitelju omogućiti plasiranje tog inovativnog proizvoda na tržište.

Ukupna vrijednost projekta (u HRK): 47.571,25

Ukupni iznos sufinanciranja (u HRK): 24.689,87

Fond: Europski fond za regionalni razvoj (EFRR)

Razdoblje provedbe: 03.11.2021. – 01.02.2022.

Kontakt osobe za više informacija: Elvis Aničić [email protected]

Više informacija o EU fondovima potražite na poveznici: www.strukturnifondovi.hr

Obratite nam se za sva pitanja ili zaposlenje...

Kontaktiraj nas