O nama

Više od 25 godina iskustva

Obrt Goldfren iz Pazina svojim klijentima već više od 25 godina nudi usluge vezane uz građevinu, niskogradnju i transport. S radom je obrt započeo 1993. godine, kada njegov vlasnik i osnivač Elvis Aničić započinje proizvodnju i prodaju dijelova za motorna vozila. Godine 1995. obrt se počinje razvijati kupnjom kamiona, te se kreće s uslugama prijevoza čime Goldfren dobiva još jednu u nizu usluga koje pruža. U godinama koje su uslijedile, obrt se nastavio razvijati i prilagođavati sve prisutnijoj modernizaciji te, u skladu s tim, nabavlja novu opremu i strojeve, što omogućuje profiliranje u poznatu i stabilnu tvrtku na ovom području; 1997. godine kreće se sa zemljanim radovima, a 2000. godine s niskogradnjom.

Danas je obrt iznikao u modernu tvrtku koja se osim spomenute niskogradnje bavi i visokogradnjom – gradimo obiteljske kuće, objekte poslovnih i ostalih namjena te armirano-betonske konstrukcije, dok smo za potrebe skladištenja građevinske opreme i mehanizacije u vlasništvo dodali industrijsku halu od 800m2 u industrijskoj zoni Ciburi.

U pozitivnom radnom okruženju trenutno zapošljavamo 24 radnika čija požrtvovnost štiti moto obrta da su povjerenje i zadovoljstvo klijenata najbitniji, a prateći stube svojeg razvoja, obrt se obvezuje na daljnje napredovanje, modernizaciju i usavršavanje u struci.

Obratite nam se za sva pitanja ili zaposlenje...

Kontaktiraj nas